Gemeente Steenokkerzeel

1820 helpt elkaar: word vandaag nog corona vrijwilliger!

Door de coronacrisis kunnen we alle helpende handen gebruiken! Daarom gaan we op zoek naar vrijwilligers die willen inspringen als het nodig zou zijn. Indien we hulp kunnen gebruiken, contacteert de gemeente jou, maar dit is absoluut vrijblijvend. Wil jij graag meehelpen in de strijd tegen corona?

De taken kunnen zeer uiteenlopend zijn, maar ze hebben 1 ding gemeenschappelijk: ze zijn allemaal cruciaal om het virus sneller de wereld uit te krijgen.

Voel jij je geroepen? Surf dan snel naar www.steenokkerzeel.be/coronavrijwilliger, registreer je en word vandaag nog corona vrijwilliger! Indien wij in de loop van de volgende weken op zoek zijn naar hulp, contacteren wij jou. Zoals eerder vermeld, is dit absoluut vrijblijvend en heb je altijd de kans om 'nee' te zeggen. Dit platform heeft enkel als functie om jouw gegevens en voorkeuren op te slaan, zodat wij jou kunnen contacteren in geval van nood.

Tot slot delen we jou graag mee dat je als corona vrijwilliger verzekerd bent tegen ongevallen. In essentie ben je verzekerd voor burgerlijke aansprakelijkheid, rechtsbijstand en lichamelijke ongevallen. Meer info hierover kan je terugvinden via https://urlverkorten.com/jucWO.

Bij verdere vragen kan je ook steeds mailen naar corona@steenokkerzeel.be

Wil jij graag mee helpen in de strijd tegen corona?
Schrijf je nu in!

Ik word corona vrijwilliger!

Gepubliceerd op di 17 mrt 2020