Gemeente Steenokkerzeel

20 jaar bib: feest!

Op zaterdag 2 maart viert de bibliotheek haar 20e verjaardag. Er wordt kinderanimatie voorzien, muziekgroep Zakdoek komt optreden en er zijn ook verschillende boekentorens te winnen!

De bibliotheek zit 20 jaar in de Mulslaan. Dat vieren we met een groot feest. De bibliotheek zal dan ook uitzonderlijk langer open zijn. We verwelkomen jullie graag tussen 9u en 14u.

Voor de kinderen voorzien we een rad van fortuin, waarbij je (boeken)prijzen kan winnen. Daarnaast zullen er ook enkele grimeurs aanwezig zijn om alle kindergezichtjes op te leuken.

Ook voor de volwassenen is er wat fijns, want de muziekgroep “Zakdoek” komt optreden! Ze beschrijven hun eigen optredens als ‘een aaneenschakeling van muzikale, verbale en visuele onzin’. Ze spelen eigen liedjes, maar ook covers en volksmuziek. Kortom; een goede sfeer verzekerd.

Uiteraard worden onze bezoekers ook verwend met een hapje en een drankje. Vanaf 9u zijn er koffiekoeken beschikbaar (zolang de voorraad strekt), met een tasje koffie of thee of een glas fruitsap.
Om 12u is er een officiële receptie waar ook een natje en een droogje bij hoort.

Als kers op de taart zijn er ook mooie boekentorens te winnen. Elke lener met een geldig lidmaatschap kan meedoen om zo'n boekentoren te winnen. 

Iedereen is dus heel welkom om langs te komen. Hopelijk zien we jullie allemaal daar!

Tijdschema:

9u00: opening bib met koffiekoeken, thee, koffie en fruitsap

9u30: start kinderanimatie met rad van fortuin en grime

om 9u30 en om 10u30: voorleessessie voor kinderen

11u00 - 11u45: optreden muziekgroep Zakdoek

12u00: receptie

12u30 - 13u15: optreden muziekgroep Zakdoek

14u00: einde

Gepubliceerd op za 03 feb 2024