Gemeente Steenokkerzeel

Kom jij ook naar de bewonersdag van Paradise City op 26 juni 2024?

Paradise City nodigt op woensdag 26 juni 2024 alle 1820'ers uit op een exclusief buurtfeest. Tussen 16u00 en 22u00 is iedereen welkom op het festivalterrein voor een gezellige en goed gevulde avond. Geen zorgen, je hoeft de EK-match van de Rode Duivels niet te missen. Kijk mee op groot scherm!
Kom zeker met een hongerige maag, er zullen verschillende foodtrucks geopend zijn. Het  eerste drankje wordt bovendien aangeboden door de festivalorganisatie.

Wat kun je allemaal verwachten?

Supporter mee voor de Rode Duivels op groot scherm

Om 18u00 speelt België tegen Oekraïne op het EK voetbal. En wat is er leuker dan allemaal samen supporteren? Haal een pintje bij de Lokale Bier Bar (probeer zeker eens een Perks Blondje of een Melsbroeks Jaske), zoek je vrienden op bij het groot scherm en schreeuw onze Rode Duivels mee naar de overwinning.


Laat je verwonderen op de #182030-markt

In het kader van de #182030-projectoproep stampten enkele dorpsgenoten - met steun van de gemeente en Paradise City - klimaatprojecten uit de grond.  Ontdek er alles over op de #182030-markt. Daarnaast staan er tal van lokale organisaties, zoals boer Koen van de Plukheyde, het Repair Café, burgerenergiecoöperatie Noordlicht en de Kinderfietsbib. Bij Velt en de Tuincoach kan je terecht met al je tuinvragen.

Ontdek hoe recyclage omgetoverd wordt tot kunst

RIK (Recyclage is Kunst) is het kunstproject van de cultuurraad. De voorbije maanden hebben kunstenaars en creatievelingen hun vuilniszak goed bestudeerd en allerlei materialen getransformeerd in nieuwe kunstwerken. Ook het resultaat van de workshops in de scholen en de creaties van Ons Tehuis Brabant zullen er staan pronken.

Laat je fiets labelen

Zowel de gemeente Steenokkerzeel als Paradise City dragen duurzaamheid hoog in het vaandel, daarom vragen we alle bezoekers om te voet of met de fiets te komen. Er is een fietsenparking voorzien aan de Kerkdreef. Kom je toch met de wagen? Dan kan je parkeren op parking 1, via de Kampenhoutsesteenweg. Tussen 16u00 en 18u00 kan je bovendien gratis je fiets laten labelen met stickers van “mybike”, het nieuw nationaal fietsregistratiesysteem. De wijkagenten van lokale politie KASTZE zorgen ervoor.

Gooi de beentjes los

Masseer alvast je benen en smeer je stembanden, want als afsluiter draait onze burgemeester plaatjes. Dansbare plaatjes wel te verstaan. Wedden dat je niet zal kunnen blijven stilstaan?

De bars sluiten om 21u30 zodat het feest om 22u00 kan afgesloten worden.

Opgelet, cash betalen is niet mogelijk tijdens de bewonersdag, enkel bankkaart wordt aanvaard.

Wil jij er ook bij zijn? Schrijf je dan in voor 23 juni 2024. Kom je met het hele gezin, dan dien je iedereen in te schrijven. Elke naam zal op een namenlijst gezet worden.

Schrijf je hier in

Gepubliceerd op zo 09 jun 2024