Gemeente Steenokkerzeel

Blokspot

Stttt…uderen?

Studeren is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je er thuis of op school niet de juiste infrastructuur of omgeving voor hebt. Als je gestoord wordt door kotgenoten of familieleden die niet in hetzelfde schuitje zitten is de Blokspot er voor jou! Wil je graag samen met vrienden studeren, ook dan ben je hier aan het juiste adres!

De Jeugddienst voorziet iedere examenperiode een stille studeerplek in De Camme voor studenten die hier gebruik van willen maken. Je kan er komen blokken, aan je paper werken, samen of alleen pauze nemen, elkaar een hart onder de riem steken, …

Wanneer?

De Blokspot wordt iedere blokperiode ingericht, dagelijks van 8u – 19u. Je kan er zowel op week- als weekenddagen studeren. Ook op feestdagen is de blokspot geopend. In 2022 gaat het om de volgende data:

Inschrijven vanaf

Winterblokspot   

27 december 2021 - 4 februari 2022

1 december 2021
Zomerblokspot  30 mei 2022 – 30 juni 2022 1 mei 2022
Herexamenblokspot  1 augustus 2022 – 9 september 2022

4 juli 2022

Locatie: De Camme, Tervuursesteenweg 173, 1820 Perk.

Procedure

Inschrijven is verplicht. Dit doen we zodat we contactinfo hebben van iedereen die komt studeren, mocht er een mededeling moeten worden uitgestuurd. Inschrijven kan vanaf een vooraf bepaalde datum (zie onder) door een mailtje te sturen naar jeugd@steenokkerzeel.be.

Er wordt van iedereen die deelneemt aan de blokspot verwacht dat hij/zij de afsprakennota onderaan deze pagina heeft gelezen en instemt met de regels die hierin zijn vastgelegd.

Telkens je komt studeren, vul je het aanwezigheidsformulier in. Je schrijft je naam en aankomstuur neer. Bij vertrek vul je je vertrekuur in en plaats je je handtekening. De eerste keer dat je komt studeren, vul je ook je mailadres en telefoonnummer in.

Alcoholische dranken zijn verboden.

Wat meebrengen

In De Camme kan je gratis gebruik maken van wifi en worden er enkele flesjes water per persoon voorzien. Er is een frigo waarin je je eten kan bewaren en een microgolf die je mag gebruiken. Bestek en borden dien je zelf mee te brengen als je hiervan gebruik wil maken.