Gemeente Steenokkerzeel

Blokspot

Stttt…uderen?

Studeren is niet altijd makkelijk. Zeker niet als je er thuis of op school niet de juiste plek of omgeving voor hebt. Als je gestoord wordt door kotgenoten of familieleden die niet in hetzelfde schuitje zitten is de Blokspot er voor jou! Wil je graag samen met vrienden studeren, ook dan ben je hier aan het juiste adres!

De Jeugddienst voorziet iedere examenperiode een stille studeerplek in De Camme voor studenten die hier gebruik van willen maken. Je kan er komen blokken, aan je paper werken, samen of alleen pauze nemen, elkaar een hart onder de riem steken, …

De blokspot wordt voor en door studenten opengehouden. Heb je interesse om te komen studeren? Ga dan op zoek naar onze Facebookpagina 'Blokspot Steenokkerzeel - De Camme'. Hier worden dagelijkse updates in verband met de blokspot gepost door de Jeugddienst. 

Wanneer?

De Blokspot wordt iedere blokperiode ingericht, dagelijks van 8u00 – 19u00. Je kan er zowel op week- als weekenddagen studeren. Ook op feestdagen is de blokspot geopend. 
In 2023 gaat het om de volgende data:

Winterblokspot: van dinsdag 27 december 2022 tot en met zaterdag 4 februari 2023
Zomerblokspot: van dinsdag 30 mei 2023 tot en met vrijdag 30 juni 2023
Herexamenblokspot: van maandag 7 augustus 2023 tot en met vrijdag 8 september 2023

Opgelet: openingsdagen zijn steeds onder voorbehoud dat er studenten zelf willen openen en afsluiten.

Locatie: De Camme, Tervuursesteenweg 173, 1820 Perk.

Procedure

Er wordt van iedereen die deelneemt aan de blokspot verwacht dat hij/zij de afsprakennota onderaan deze pagina heeft gelezen en instemt met de regels die hierin zijn vastgelegd.

Telkens je komt studeren, vul je het aanwezigheidsformulier in. Je schrijft je naam en aankomstuur neer. Bij vertrek vul je je vertrekuur in en plaats je je handtekening. De eerste keer dat je komt studeren, vul je ook je mailadres en telefoonnummer in.

Alcoholische dranken zijn verboden.

Wat meebrengen

In De Camme kan je gratis gebruik maken van wifi. Er is een frigo waarin je je eten kan bewaren en een microgolf die je mag gebruiken. Bestek en borden dien je zelf mee te brengen als je hiervan gebruik wil maken.