Gemeente Steenokkerzeel

Blokspot tijdens de examenperiode in De Camme

Zien studeren doet studeren! Daarom krijgen de studenten in Steenokkerzeel vanaf dit jaar een eigen plek om te studeren in De Camme (Tervuursesteenweg 173, 1820 in Perk). De Camme zal omgetoverd worden tot een oase van rust waar zij zich helemaal kunnen focussen op hun studies.

We willen onze jongeren echt een hart onder de riem steken en hen op deze manier helpen om de examenperiode goed door te komen. Daarom zal er op de benedenverdieping een studieruimte voorzien worden, op de eerste verdieping een pauzeruimte.

De studenten kunnen in De Camme terecht vanaf maandag 27 mei tot en met vrijdag 28 juni 2019, telkens van 8u tot 18u. De blokspot is gesloten op weekend- en feestdagen en op donderdag 30 mei 2019. Op vrijdag 7 juni 2019 is er een verlaagde capaciteit.

We proberen hen hierbij ook zo goed mogelijk te ondersteunen met onder meer gratis WiFi en water. Frisdrank wordt niet voorzien, maar dit mogen de studenten zelf meebrengen. Alcohol is uiteraard verboden. Eigen bestek en borden kunnen ter plaatse afgewassen worden en ook een koelkast en microgolfoven zullen aanwezig zijn. Kortom, wij willen zorgen voor de ideale studeeromgeving zodat de studenten kunnen gaan voor de beste resultaten.

Meer info (o.a. regels en afspraken) kan men terugvinden in de Facebookgroep
‘Blokspot Steenokkerzeel – De Camme’ of ter plaatse. Bij vragen of opmerkingen kunnen de studenten contact opnemen met de Jeugddienst via 02 254 19 75 of jeugd@steenokkerzeel.be.

In bijlage kunnen jullie ook de afsprakennota terugvinden waarin meer uitleg staat over de blokspot.

Gepubliceerd op di 07 mei 2019