Gemeente Steenokkerzeel

Boekvoorstelling in de bib: “Vaste grond” door An Vander Elst op 15 februari 2023

Ooit van gedroomd om je hectische bestaan achterwege te laten en te verruilen voor het buitenland? De Kortenbergse An Vander Elst waagde deze sprong in 2010 en trok naar Frankrijk waar ze samen met haar man en drie kinderen een nieuw leven uitbouwde.

Met vallen en opstaan lukt het hen om er stilaan vaste voet aan de grond te krijgen, en An wordt zwanger van hun vierde kindje. Wanneer ze na 20 weken zwangerschap plots afscheid moeten nemen van hun dochtertje, glijdt deze nieuwe grond even onder hen weg…
An vond na enige tijd de moed om deze ingrijpende levenservaring neer te pennen, met een hartverwarmend boek als resultaat.

Ben jij ook benieuwd naar haar krachtige levensverhaal? Dan ben je meer dan welkom op woensdag 15 februari in de bibliotheek.
De lezing is gratis, een vrije bijdrage voor VZW Het Berrefonds (biedt ondersteuning aan ouders en families van kinderen die overlijden tijdens de zwangerschap, na de geboorte en of tot de leeftijd van 12 jaar) wordt ten zeerste geapprecieerd.

Wil je dit niet missen? Schrijf je snel in via volgende link: www.steenokkerzeel.be/lezing-an-vander-elst of via onze balie (graag vóór 8 februari 2023).

Gepubliceerd op di 17 jan 2023