Gemeente Steenokkerzeel

Bouwgronden Oudstrijderslaan te koop

Het OCMW van Steenokkerzeel biedt een aantal bouwgronden te koop aan, geschikt voor het bouwen van een alleenstaande gezinswoning. Deze bouwgronden zijn gelegen in de Oudstrijderslaan 9 en 11 in het centrum van Melsbroek.

De ligging van deze bouwgronden is bijzonder interessant want de Oudstrijderslaan is een bijzonder rustige weg, éénrichtingsverkeer en op wandelafstand van het centrum van Melsbroek.

De verkoop van deze bouwgronden wordt georganiseerd via het online biedingsplatform Covast waar de integrale verkoopdossiers gepubliceerd staan. Een kandidaat-koper kan steeds een bod plaatsen via een vastgoedmakelaar naar keuze. Evenwel te noteren dat biedingen die uitgebracht worden meteen een bindend karakter hebben.

Biedingen kunnen nog uitgebracht worden tot en met 31/08/2020.

Bij vragen kan je steeds terecht bij Covast via 0924 24 995 of via info@covast.be .
Je kan ook steeds jouw vastgoedmakelaar raadplegen.

1820 STEENOKKERZEEL  – OUDSTRIJDERSLAAN 9 (lot 2 + lot 4) - 233.000 €

Rustig gelegen percelen bouwgrond met een kadastrale oppervlakte van  608 m² (lot2) en 32m² (lot4). Beide loten worden als één geheel verkocht.  Dit perceel is geschikt voor het bouwen van een alleenstaande gezinswoning en bevindt zich op wandelafstand van de kerk en het centrum van Melsbroek.  De ligging verzekert tevens een goede verbinding naar de Brusselse Ring.

1820 STEENOKKERZEEL  – OUDSTRIJDERSLAAN 11 (lot 1) – 217.000 €

Rustig gelegen perceel bouwgrond met een kadastrale oppervlakte van 574 m².  Dit perceel is geschikt voor het bouwen van een alleenstaande gezinswoning en bevindt zich op wandelafstand van de kerk en het centrum van Melsbroek.  De ligging verzekert tevens een goede verbinding naar de Brusselse Ring.

Gepubliceerd op ma 15 jun 2020