Gemeente Steenokkerzeel

Buitenspeeldag

Jaarlijks organiseren de Jeugd- en Sportdienst de buitenspeeldag in en rond Park d'Exaerde in Humelgem. Dit vindt plaats op de woensdag na de paasvakantie, van 13u tot 17u.

Op de dag van de buitenspeeldag valt er op jouw favoriete televisiezenders helemaal niets te beleven. Die gaan een hele namiddag op zwart. Je hebt dan ook geen enkel excuus om binnen te blijven! Kom op de buitenspeeldag naar buiten en trommel je klasgenootjes, vriendjes, buurjongens en -meisjes op om hetzelfde te doen. Maak er samen een spetterend avontuur van!

Steenokkerzeel maakt van deze gelegenheid gebruik om Park d'Exaerde om te toveren tot een groot kinderpretpark! Zowel voor oud als jong valt er heel veel plezier te beleven. Voor de allerjongsten worden er fietsjes, een ballonnenclown, springkastelen, een zweefmolen, een treintje, ... voorzien. Voor de oudere kinderen en tieners worden er coole springkastelen, een mobiele klimwand, bungeetrampolines, ... voorzien.

De buitenspeeldag is gratis toegankelijk voor kinderen tot 15 jaar. Je hoeft ook niet in te schrijven. Ouders kunnen gezellig een drankje drinken in het park of aan de parochiezaal van Humelgem, waar drankjes en fruit gekocht kunnen worden.

In 2021 heeft de buitenspeeldag niet kunnen plaatsvinden door de coronacrisis. In 2022 naar goede gewoonte weer zal doorgaan in Park d’Exaerde op woensdag 20 april 2022, van 13u – 17u.