Gemeente Steenokkerzeel

Coronavirus: gemeentehuis schakelt over naar minimale dienstverlening. Bibliotheek werkt op afspraak.

Binnen het kader van de federale maatregelen tegen het coronavirus, heeft de gemeente beslist om vanaf 19/03 over te schakelen naar een minimale dienstverlening. Het gemeentehuis sluit, maar de diensten blijven via mail en telefoon bereikbaar tijdens de diensturen, uitgezonderd donderdagavond.

Contactgegevens diensten:

Onthaal
02 254 19 00
info@steenokkerzeel.be

Burgerzaken
02 254 19 80
burgerzaken@steenokkerzeel.be

Omgeving
02 254 19 60
ruimtelijkeordening@steenokkerzeel.be

Sociale Dienst
02 758 01 70
socialedienst@steenokkerzeel.be

Indien het toch nodig is om langs te komen op het gemeentehuis (enkel in dringende gevallen), kan je de betrokken dienst telefonisch bereiken. Zij zullen oordelen of een afspraak nodig is of ze een alternatief zullen aanbieden.

Voor alle duidelijkheid: het afhalen van vuilzakken of niet-dringende documenten zal niet toegestaan worden.  Vuilniszakken kan je in de supermarkten vinden.


Bibliotheek werkt enkel op afspraak

Uit veiligheidsoverwegingen blijft de bibliotheek gesloten voor het grote publiek. Alle uitgeleende materialen worden sowieso wel verlengd tot einde mei. Daarnaast zal het vanaf maandag 30 maart 2020 ook mogelijk zijn om boeken te reserveren en op afspraak af te halen. Hoe je dat kan doen, vind je op https://steenokkerzeel.bibliotheek.be/Corona-uitleen.
 
Ook aan wie het zeker veilig wil houden, heeft de bib gedacht: je vindt heel wat tips om je tijd digitaal met lectuur en cultuur te vullen via https://steenokkerzeel.bibliotheek.be/de-bibliotheek-en-cultuur-tijden-van-corona.
Gepubliceerd op wo 18 mrt 2020