Gemeente Steenokkerzeel

GC De Corren

In het centrum van Steenokkerzeel vind je ons gemeenschapscentrum De Corren. De naam “Corren” is waarschijnlijk afkomstig van de vroegere bestemming van het gebouw als graanhandel (koren). Het gebouw heeft echter al heel wat functies gehad doorheen de jaren: van sportzaal tot kerk tot jeugdhuis. De meeste mensen zullen zich het gebouw herinneren van toen het nog dienst deed als cinema.

De Corren wil een ontmoetingsplaats zijn voor alle verenigingen en inwoners van Steenokkerzeel en omstreken. Ze wil het gemeenschapsgevoel vergroten door het aanbieden van een infrastructuur voor het organiseren van allerlei activiteiten. Hieronder vind je alle informatie over de verschillende mogelijkheden van dit polyvalente gebouw, dat in 2011 uitgebreid werd van een grote zaal naar een echt gemeenschapscentrum met verschillende lokalen voor uiteenlopende activiteiten en evenementen.

Indien je het antwoord op je vraag over GC De Corren niet kan terugvinden op de website mag je altijd onze diensten contacteren.
Dit kan tijdens de openingsuren van het gemeentehuis op:
T: 02 254 19 70
E: reservaties@steenokkerzeel.be

Voor het ophalen van de sleutel maak je een afspraak met de dienst Vrije Tijd. Je kan deze op het afgesproken moment komen ophalen in het gemeentehuis (orchideeënlaan 17, 1820 Steenokkerzeel).

Thema