Gemeente Steenokkerzeel

Debatteer mee over mogelijke mobiliteitsscenario's in de gemeente

Ben jij al ingeschreven voor participatieavonden mobiliteit in Steenokkerzeel, Perk en Melsbroek? We vinden het belangrijk om jullie visie te horen rond verschillende mogelijke scenario's.

Wij gingen volop aan de slag met jullie feedback tijdens de inventarisatiefase. De ingediende locaties en reacties werden grondig onder de loep genomen. Op basis hiervan stellen wij in juni 2022 mogelijke scenario's aan jullie voor tijdens een participatieavond in elk van de deelgemeentes

De scenario’s zijn mogelijke opties die we kunnen nemen, maar zijn nog geen beslist beleid.

Tijdens een participatieavond bekijken we de mogelijke scenario's die van toepassing zijn op het volledige grondgebied  én vervolgens worden ze toegespitst op de specifieke deelgemeente waar de avond plaatsvindt. Bij de participatieavond in Perk komen de mogelijkheden specifiek voor Melsbroek en Steenokkerzeel dus niet aan bod. Je kan gerust voor meerdere sessies inschrijven.

Ontdek de mogelijke scenario's

Donderdag 2 juni 2022: GC De Corren, Steenokkerzeel - 19u30 tot 22u00
Woensdag 8 juni 2022: Zaal Teniers, Perk - 19u30 tot 22u00
Maandag 13 juni 2022: Dienstencentrum Omikron, Melsbroek - 19u30 tot 22u00

Wij hopen op evenveel enthousiasme als tijdens de inventarisatiefase, toen ontvingen we maar liefst 230 bijdragen en reacties! Jullie brachten toen ook meer dan 300 stemmen uit om inzendingen van mede-inwoners te steunen. Een mooi resultaat en een duidelijk teken van jullie betrokkenheid bij dit thema. Wij nodigen jullie dan ook van harte uit voor de verschillende participatieavonden. Vergeet je niet op voorhand in te schrijven.

Inschrijven

Gepubliceerd op vr 20 mei 2022