Gemeente Steenokkerzeel

Diefstalpreventieadvies

Tijdens een diefstalpreventieadvies komt de diefstalpreventieadviseur van de politiezone Kastze bij jou thuis om advies rond inbraakpreventie te geven. Dit advies is volledig op maat van jouw woning. De diefstalpreventieadviseur bekijkt namelijk in jouw woning waar de inbraakpreventie (nog) beter kan.  

Het diefstalpreventieadvies is volledig gratis. Bovendien kan je in aanmerking komen voor een premie indien je bouwkundige aanpassingen doet op basis van de adviezen die de diefstalpreventieadviseur heeft voorgesteld. Voor elektronische maatregelen, zoals een alarm- of videobewakingssysteem, kan je geen premie krijgen.

Je vraagt een diefstalpreventieadvies aan door het aanvraagformulier in te vullen. Het aanvraagformulier kan je hier downloaden of je kan het ook ophalen bij jouw wijkkantoor of het gemeentehuis. Vervolgens bezorg je het ingevulde aanvraagformulier aan de Preventiecoördinator van de PZ Kastze, Tervuursesteenweg 295, 1820 Steenokkerzeel of via e-mail naar PZ.Kastze.DiefstalPreventieAdvies@police.belgium.eu.

Op de website van de politiezone Kastze vind je meer informatie over het diefstalpreventieadvies en vraag je een diefstalpreventieadvies aan. Bovendien lees je hier meer informatie over de voorwaarden voor de premie rond inbraakveiligheid.

Vragen?