Gemeente Steenokkerzeel

Download de Steenokkerzeel-app en weet wat er leeft!

Jullie kunnen vanaf nu terecht in de splinternieuwe gemeentelijke app! Hiermee willen we als bestuur nog meer inzetten op een directe communicatie naar de 1820’ers toe.

Zo zal het onder andere mogelijk zijn om in één oogopslag het belangrijkste nieuws te zien, een afspraak te maken, jouw stem te laten horen en de evenementen, handelaars en verenigingen in de gemeente te ontdekken. Voor ieder wat wils dus! Daarnaast kan je via de Steenokkerzeel-app zelfs op zoek naar een job in de buurt of een melding voor de afvalophaling instellen.

Om meteen stevig van start te gaan, loopt er momenteel ook een exclusief participatieproject via de app! Ga jij mee op zoek naar een nieuwe picknickplek in de gemeente? Geef jouw idee door tegen maandag 14 juni 2021 en wie weet staat er binnenkort een picknickbank op de locatie van jouw keuze! Je maakt bovendien kans op een leuke en toepasselijke prijs. Neem zeker een kijkje bij de nieuwsberichten. De app is gratis te downloaden in de Play Store (Android) en App Store (Apple).

Gepubliceerd op wo 12 mei 2021