Gemeente Steenokkerzeel

E-tickets Cultuur

Nieuw: Directe plaatskeuze voor voorstellingen in GC De Corren. Het systeem stelt je de best beschikbare plaatsen voor, maar je kan online zelf in het zaalplan de nog beschikbare
zitplaats(en) van uw keuze aanduiden.

Via deze pagina kan je e-tickets bestellen voor culturele activiteiten. Indien je wil, kan je hier een login aanmaken om in de toekomst vlotter te boeken, maar dit moet niet. Het enige wat je nodig hebt is een kredietkaart (visa, mastercard, american express,...) of een gewone bankkaart en toegang tot online banking via bancontact of jouw bank. Wanneer je de activiteit of het evenement betaald hebt, krijg je het online ticket met barcode te zien (het wordt ook nog eens gemaild), dit print je af en deze print geldt als toegangsbewijs.

1. Losse tickets

Tot een dag voor de voorstelling kan je tickets kopen aan voorverkoopprijs.
Groepstarief* Iedereen die een voorstelling wil bijwonen als groepsactiviteit, krijgt ongeveer 15% korting op de vvk-prijs bij aankoop van minimaal 5 kaarten voor dezelfde voorstelling.
Jongerentarief* Jongeren die op de dag van de voorstelling geen 26 jaar zijn krijgen 20% korting op de vvk-prijs bij de meeste voorstellingen.
*Kortingen zijn enkel geldig bij voorverkoop. De dag zelf betaalt iedereen het kassa-tarief.


2. Komee pakket

Het Komee pakket is een soort 'mini abonnement' waarbij je minimaal 3 voorstellingen uit ons podiumaanbod koopt per persoon. Opgelet: vergeet zeker niet het aantal deelnemers aan te duiden.

Begin juni verschijnt de cultuurbrochure KOMEE, waarin het volledige cultuuraanbod wordt voorgesteld. Zowel het aanbod van GC De Corren, GC 't Kwadrant als dat van GC De Linde zal hierin terug te vinden zijn. Deze brochure verschijnt begin juni digitaal op de gemeentelijke website. In augustus valt dan de papieren versie in je brievenbus.

Herroepingsrecht: Tickets voor de speelpleinwerking, sportkampen, culturele voorstellingen,... worden nooit terugbetaald of omgeruild. Er wordt uitsluitend een terugbetaling voorzien voor het speelplein en de sportkampen, en dit op vertoon van een doktersattest.