Gemeente Steenokkerzeel

Eaglebe

Indien je één of meerdere vergunningen nodig hebt, dien je een online een aanvraag in te dienen en dit minstens 8 weken vóór datum van je evenement.

Vraag je evenement online aan 

TIP: Als je lid bent van een vereniging, maak dan een account aan met het algemeen e-mailadres & paswoord van je vereniging. Zo heb je in Eaglebe steeds een overzicht van al jouw aanvragen en hun status en kan je wederkerende evenementen kopiëren ipv. telkens opnieuw te beginnen. Op die manier kunnen ook andere leden van de vereniging het van je overnemen als je er zelf eens niet bent.

Drankvergunning

Organiseer je bv. een eetfestijn, waar GEEN elektronisch versterkte muziek gespeeld wordt en waarbij je GEEN inname openbaar domein doet, maar enkel een drankvergunning voor nodig hebt omdat je sterke dranken wil schenken? In dat geval dien je geen aanvraag te doen via Eaglebe, maar enkel een mail te sturen naar evenementen@steenokkerzeel.be met de naam, datum & plaats van het evenement met als bijlage het juiste uittreksel uit het strafregister, dat maximum 3 maanden oud is.

Let op! Het gaat om dit specifiek uittreksel: “uittreksel uit het strafregister model 596.1-8 - slijterij van gegiste dranken / drankgelegenheid waar sterke drank wordt verstrekt”.

Je kan dit uittreksel aanvragen bij de gemeente/stad waar je bent gedomicilieerd (vaak ook al digitaal).