Gemeente Steenokkerzeel

Eindejaarsactie

Samen met de provincie Vlaams-Brabant, rollen we de eindejaarsactie “Mag het iets meer zijn?” uit. Van 15 december tot en met 15 januari verstoppen we 12 kokers ergens op ons grondgebied, elk goed voor een Steengoedbon van 100 euro.

Met deze bon kunnen jullie terecht bij van onze lokale handelaars. Ontdek hier waar je aankopen kan doen met de Steengoedbon.


Hoe kan je de kokers vinden?
Aan de hand van tips die we delen op onze Facebookpagina, maar ook in de gemeenteapp en op de nieuwssite, zetten we jullie op weg. We geven een cryptische omschrijving van de verstopplek, het is aan jullie uit om te vissen waar dat zou kunnen zijn. Op die locatie is er een koker verstopt. De eerste persoon die de koker vindt, is de winnaar. We verstoppen de kokers enkel op openbaar domein.

Wat zit er in de koker?
Over een periode van 4 weken verstoppen we maar liefst 12 kokers. In elke koker zit een voucher, goed voor één Steengoedbon van 100 euro. Deze voucher zal je kunnen inruilen op het gemeentehuis, samen met alle andere winnaars. Een concreet moment moet hiervoor nog vastgelegd worden, maar de winnaars zullen hier uiteraard tijdig een uitnodiging voor ontvangen.

Wat als je een koker vindt?
Reageer op de tip gedeeld via Facebook, met een foto van jezelf en de gevonden koker. Zo weten alle inwoners dat de koker gevonden werd, en dat ze dus helaas te laat zijn…
Geef ons ook een seintje en bezorg je gegevens bij voorkeur via mail naar lokale-economie@steenokkerzeel.be. Telefonisch kan uiteraard ook, tijdens de openingsuren, op 02 254 19 70. Zo weten ook wij dat de koker werd gevonden en hebben we de correcte gegevens om jullie uit te nodigen voor het overhandigingsmoment.

Geef iedereen een kans
Om iedereen de kans te geven, beperken we de prijzen tot maximaal 1 bon per persoon. Heb je dus een koker gevonden? Ga dan niet meer op zoek, maar geef ook aan anderen de kans om een bon te winnen. We rekenen op jullie sportiviteit!