Gemeente Steenokkerzeel

Gemeentelijke evenementen afgelast tot 1 oktober 2020

Door de heropflakkering van het coronavirus hebben we beslist om alle gemeentelijke activiteiten te annuleren tot 1 oktober 2020. Hiermee willen we jullie veiligheid garanderen en het coronavirus zo snel mogelijk de wereld uit helpen. We raden de verenigingen aan om hetzelfde te doen.

Zo zullen we dit jaar geen Seniorensportdag, Buitenspeeldag en Open Monumentendag organiseren. Ook de voorstelling van Raymond van het Groenewoud moeten we jammer genoeg annuleren. Wie hiervoor een ticket had gekocht, kan een terugbetaling vragen door een rekeningnummer door te geven via info@steenokkerzeel.be.

In overleg met de organisatoren is ook beslist om Huinhoven Kermis en het feest van de Zondagsdrinkers niet te laten doorgaan. Ook aan andere verenigingen zouden we willen adviseren om tot 1 oktober 2020 geen grote festiviteiten te organiseren. De gemeentelijke uitleendienst zal daarom ook gesloten blijven.

Tot slot willen we jullie ook vragen om bij het gebruik van de gemeentelijke zalen rekening te houden met de geldende coronamaatregelen. Alleen op die manier kunnen we de zalen op een veilige manier open houden.

Gepubliceerd op di 04 aug 2020