Gemeente Steenokkerzeel

Improvisatietheater in de bib

Op woensdag 24 april 2024 om 20u00 komen de dames en heren van improvisatiegezelschap 'Improfiel' in de bib een aanslag plegen op onze lachspieren! Wij willen ons twintigjarig bestaan heel het jaar door uitbundig vieren met allerlei activiteiten die, als het even kan, ook met taal te maken hebben.

En laat uitbundigheid en taal nu net een paar van de specialiteiten van 'Improfiel' zijn! De acteurs bestijgen het podium zonder rol, tekst, kostuum, maar boordevol inspiratie en creativiteit. 

Het publiek reikt hen op verzoek een aantal gegevens aan. Wie zijn ze? Waar speelt de scène zich af? Zijn ze vrolijk, vijandig, stokoud, stokoud of misschien wel een uitgestorven zoogdier of een pas ontdekt virus? Alles kan! 

We hebben hen zelf al aan het werk gezien en we krijgen nog steeds oprispingen van slappe lach als we daaraan terugdenken!

Wil je dit niet missen? Tickets zijn voor €5 verkrijgbaar aan de balie in het gemeentehuis of de bibliotheek of via ticketgang. Wacht niet te lang, want de plaatsen zijn beperkt!

Meer weten over Improfiel? Kijk hier.

Gepubliceerd op vr 23 feb 2024