Gemeente Steenokkerzeel

Inschrijvingen: sportkampen en speelpleinwerking

Via deze pagina kan je online inschrijven voor sport- en jeugdactiviteiten. Het enige wat je nodig hebt, is een kredietkaart (visa, mastercard, american express,...) of een gewone bankkaart en toegang tot online banking via bancontact of jouw bank. Wanneer je de activiteit of het evenement betaald hebt krijg je het online ticket met barcode te zien (het wordt ook nog eens gemaild), dit print je af en deze print geldt als toegangsbewijs.

Voor speelpleinwerking en sportkampen moet je inschrijven via een gezinslogin. Dit is nodig voor de fiscale attesten die wij uitreiken en omdat je soms prijsvoordeel krijgt indien meerdere kinderen van eenzelfde gezin inschrijven. De eerste maal maak je een login aan als gezin, daarna kan je via deze login steeds opnieuw de kinderen inschrijven.

Herroepingsrecht: Tickets voor de speelpleinwerking, sportkampen, culturele voorstellingen,... worden nooit terugbetaald of omgeruild. Er wordt uitsluitend een terugbetaling voorzien voor het speelplein en de sportkampen, en dit op vertoon van een doktersattest.

Klik hier om je in te schrijven.