Gemeente Steenokkerzeel

Inschrijvingen: sportkampen en speelpleinwerking

Via deze pagina kan je online inschrijven voor sport- en jeugdactiviteiten. Het enige wat je nodig hebt, is een kredietkaart (visa, mastercard, american express,...) of een gewone bankkaart en toegang tot online banking via bancontact of jouw bank. Wanneer je de activiteit of het evenement betaald hebt, krijg je het online ticket met barcode te zien, dit print je af en deze print geldt als toegangsbewijs voor de activiteit. Indien je dit wenst, wordt dit ticket ook nog per mail verzonden.

Voor speelpleinwerking en sportkampen moet je inschrijven via een gezinsaccount. Dit is nodig voor de fiscale attesten die wij uitreiken en omdat je soms prijsvoordeel krijgt indien meerdere kinderen van eenzelfde gezin inschrijven. De eerste maal maak je een login aan als gezin, daarna kan je via deze login steeds opnieuw de kinderen inschrijven.

Inschrijven is ook mogelijk, tijdens de openingsuren, aan het onthaal op het gemeentehuis. De tickets worden dan meteen voor je afgedrukt en meegegeven.

Herroepingsrecht: Tickets voor de speelpleinwerking, sportkampen, culturele voorstellingen,... worden nooit terugbetaald of omgeruild. Er wordt uitsluitend een terugbetaling voorzien voor het speelplein en de sportkampen in geval van ziekte, en dit op vertoon van een doktersattest.

Inschrijven