Gemeente Steenokkerzeel

Keer terug naar de jaren 80' met Kate Ryan op 26 november 2021

Geniet van een avond vol nostalgie op 26 november 2021 om 20u30 in GC De Corren. Alles wat tot voor kort enkel aanvaardbaar was in the eighties is vandaag helemaal terug. En dat heeft Kate Ryan goed voorspeld. Met haar tournee 80 was machtig brengt ze sinds 2017 hulde aan dit decadente decennium.

Er was immers van alles machtig in de jaren tachtig maar het is vooral de muziek waar Kate hulde aan brengt. Geen foute kledij of een overdosis hairspray maar wel een muzikale hulde aan hét tijdperk van de popmuziek. Whitney Houston meets Alphaville, Fleetwood Mac meets Madonna en Eurythmics meets The Communards. Een avond gevuld met de allerbeste eighties-hits die het publiek in een fantastische livesetting in no time terug naar hun jeugd brengt.

Zoals altijd laat Kate zich omringen door de crème de la crème uit de Belgische muziekscene. Topmuziek, gebracht door topmuzikanten en aan elkaar gezongen door een topper van een frontvrouw. Dat is 80 was machtig.

Koop je tickets en geniet mee van een spectaculaire show vol muzikale hoogvliegers en een loepzuivere stem op vrijdag 26 november 2021 in GC De Corren.

Tickets

Gepubliceerd op wo 20 okt 2021