Gemeente Steenokkerzeel

Kerstfeest voor senioren en andersvaliden op 21 en 22 december 2023

Het is weer zover! We kunnen beginnen aftellen naar de kerstperiode. En daar hoort uiteraard een gezellig feestje bij. We organiseren ook dit jaar ons kerstfeest voor senioren en andersvaliden. En deze keer mogen we niemand minder dan Margriet Hermans verwelkomen! Jij komt toch ook?

Het kerstfeest voor senioren en andersvaliden gaat door op donderdag 21 december 2023 en vrijdag 22 december 2023. De show start om 13u30, de deuren gaan vanaf 13u00 open!

Je mag je verwachten aan een gevarieerde show met getalenteerde artiesten die om beurten het podium doen ontploffen! Met als grote naam dit jaar: Margriet Hemans! Verder rijgt het Showcase Ballet ook deze keer de verschillende artiesten aan elkaar met mooie dansoptredens. En Clown Rocky staat weer in voor de humoristische overgangen.

Om het geheel nog een schattige toets te geven zal er een mini-kerstoptreden zijn van de leerlingen van één van de basisscholen in onze gemeente.

En uiteraard... Een kerstfeestje is geen feestje zonder een lekker gebakje, toch?!

Krijg je er helemaal zin in? Trommel familie en vrienden op en kom genieten van de leukste show van het jaar!

Je kan inschrijven aan het onthaal van het gemeentehuis of digitaal via www.steenokkerzeel.be/tickets tot en met maandag 11 december 2023. Een ticket kost €5.

Opgelet! Vergeet je ticket(s) niet mee te brengen! Deze zullen aan de ingang gescand worden.

Gepubliceerd op vr 17 nov 2023