Gemeente Steenokkerzeel

Keuken

De keuken in GC De Corren is uitgerust voor het bedienen van 300 personen. Dit houdt in dat er servies is voor 300 personen; borden, tassen, bestek, glazen, opdienmateriaal, …

Voor het koken is er een serie potten en pannen beschikbaar (waaronder 2x 70L kookpotten). Er zijn ook 3 bains-marie's, 2 industriële mixers, 1 microgolfoven, een steamer Metas, een mobiel inductiesysteem, mobiele bakplaat voor steak, een grote Zanussi-brander, 5 koffiepercolators (100 tassen) en een snelkoker aanwezig. De keuken is ongeveer 45m² groot.

De keuken bestaat uit een keukeneiland met twee ingebouwde frituurketels (frietvet zelf te voorzien), een 8-bekken gasvuur, een industrieel afzuigsysteem en elektrische oven (grill + oven). Er zijn 2 industriële frigo’s en 1 diepvriezer voor eten koel te houden. Voor af te wassen is er 1 industrieel afwasmachine, 2 dubbele spoelbakken met afdruipruimte en een lavabo met kniebediening. Verder is er 1 smalle en 1 brede werktafel.

Naast het kantoor van de toezichter is een afvalplaats aanwezig. Hier sorteert men restafval, PMD, glas en papier & karton in de juiste vuilnisbak. Restafval- en PMD zakken kunnen bij de toezichter bekomen worden. Etensresten worden in de groene ReFood container gedeponeerd.

Net als bij de theaterzaal, de foyer en de cafetaria impliceert de huur van de cafetaria een toezichter. De gebruikte ruimtes dienen na de huur proper achtergelaten te worden. Nadien komt een poetsploeg de vloer nog kuisen. Dit zit inbegrepen in de prijs.

Voor het reglement en de prijzen kan je hier terecht.