Gemeente Steenokkerzeel

Maak snel en eenvoudig een afspraak in het gemeentehuis

Moet je een ID aanvragen, een rijbewijs ophalen, een openbaar onderzoek inkijken of heb je een andere reden om in het gemeentehuis te zijn? Je kan vanaf nu snel en eenvoudig een afspraak maken via het nieuw, online afsprakensysteem! Door corona werken we momenteel nog steeds uitsluitend op afspraak.

Selecteer de gewenste dienstverlening, het tijdstip dat jou het beste past, geef een aantal persoonsgegevens door en ziezo, je bent klaar! Door de coronamaatregelen vragen we wel nog altijd om een mondmasker te dragen, stipt op tijd te zijn en alleen te komen naar de afspraak.

Opgelet: het nieuwe systeem is geen vervanging, maar een handige aanvulling op onze dienstverlening. Inwoners die liever bellen om een afspraak te maken, of geen computer of internet hebben, kunnen nog altijd rechtstreeks contact opnemen met de desbetreffende afdeling.

Daarnaast zal de sociale dienst van het OCMW voorlopig geen gebruik maken van dit nieuwe reservatiesysteem. Je kan hiervoor steeds een afspraak maken op het nummer 02 758 01 70 of via socialedienst@steenokkerzeel.be.

Ik wil een afspraak maken

Meer info: Dienst Onthaal – info@steenokkerzeel.be – 02 254 19 00.

Gepubliceerd op zo 11 apr 2021