Gemeente Steenokkerzeel

Metejoor

Goed nieuws! Op vrijdag 8 oktober treedt Metejoor op in de Corren. Hij zou normaal al op bezoek komen in 2020, maar helaas stak Covid daar een stokje voor. We zijn dan ook bijzonder blij dat hij alsnog een plekje vond in zijn drukbezette agenda.

Met zijn eerste single “Ik hou van jou”, een cocktail van akoestische gitaren en frisse, dansbare reggeatonbeats wist hij meteen een nominatie in de wacht te slepen bij Radio2 Zomerhit als ‘Beste doorbraak’.

De echte hit had hij te pakken met ‘Blij Om Jou Te Zien’. Een ballade die gedurende een half jaar niet was weg te slaan van de radio’s en bijgevolg ook twaalf weken lang stand kon houden op de 2e plaats in de Vlaamse Ultratop.
Tijdens de eerste Corona – lockdown won Metejoor onze zieltjes toen zijn nummer ‘Laat Het Voor De Liefde Zijn’ voor het eerst weerklonk op het VTM journaal. Een ode aan de zorg en een steun voor elk van ons.

Naast ballades, reggaeton en akoestische gitaren kwam aan het eind van 2020 een samenwerking met DJ 5Napback dus als een verrassing. Maar ‘Hoe Kon Ik Zo Dom Zijn’ werd en wordt nog steeds enorm gesmaakt door het Vlaamse publiek.
Een song waarop er ten aller tijden kan en zal gedanst worden.

Metejoor kijkt er, meer dan ooit tevoren, naar uit om opnieuw met u te dansen tijdens zijn concerten.

Tickets bestellen


Meer info: dienst cultuur – cultuur@steenokkerzeel.be – 02 254 49 72

Gepubliceerd op di 14 sep 2021