Gemeente Steenokkerzeel

Steenokkerzeel Zingt op zaterdag 9 juli 2022

Dit jaar mogen we weer met zen allen samenkomen op de Fuérisonplaats in hartje Steenokkerzeel en feest vieren! We nodigen jullie van harte uit voor een avond vol sfeer en gezelligheid op zaterdag 9 juli 2022 vanaf 16u30. Tot dan!

Jaarlijks organiseert de Cultuurdienst, in samenwerking met de Cultuurraad, 'Steenokkerzeel Zingt', de ideale gelegenheid voor al onze inwoners om een goed feestje te bouwen! 'Steenokkerzeel Zingt' is een editie van 'Vlaanderen Zingt' in onze eigen, bruisende gemeente en vindt dit jaar plaats op zaterdag 9 juli 2022. Het programma start om 16u30 met enkele leuke activiteiten voor de kinderen uit onze gemeente: een schminkstand, springkastelen, ...

Om 19u verwelkomen wij voor de eerste maal 'De Meezingers'. Hier zullen Lennart Lemmens, Peter Bulckaen, Donaat Deriemaeker en Stef Poelmans het beste van zichzelf geven op het podium.

Om 20u begint het avondprogramma waarbij je uit volle borst kan meezingen met oudere en nieuwe liedjes die iedereen kent. En zingen doe je hier niet alleen, want heel Steenokkerzeel zingt mee! Afsluiten doen we jaarlijks met een Nederlandstalige fuif in Jeugdhuis Echo.

Zing jij graag mee op het podium tijdens 'Steenokkerzeel Zingt'? Neem dan contact op met de Cultuurdienst via cultuur@steenokkerzeel.be of 02 254 19 70, zij geven je graag meer informatie.

Gepubliceerd op wo 22 jun 2022