Gemeente Steenokkerzeel

Het Groot Dictee Heruitgevonden

Na het overweldigend succes van vorig jaar komt 'Het Groot Dictee Heruitgevonden’ terug naar onze bib. Op vrijdagavond 6 december 2019 verwelkomen we je graag om deel te nemen aan ‘De Schrijfwijzen’. Dat is ‘Het Groot Dictee Heruitgevonden’, een dictee voor íedereen die graag speelt met letters.

Je hoeft zeker geen spellingkrak te zijn om mee te doen. Het dictee wemelt niet van de moeilijke woorden, maar laat je creatief aan de slag gaan met taal. Je moet ook niet bang zijn om af te gaan; we maken alleen de top 3 bekend.

Het spel start om 20u stipt en dát simultaan in meer dan 100 bibs over heel Vlaanderen. Trommel je taalminnende vrienden op en speel mee!
Wat valt er te winnen? Toffe prijzen en eeuwige roem. De winnaars van alle bibliotheken nemen het tegen elkaar op tijdens de grote finale van ‘De Schrijfwijzen’, die midden januari plaatsvindt. De grote winnaar gaat aan de haal met een exclusieve Belgische designpen.
‘De Schrijfwijzen/Het Groot Dictee Heruitgevonden’ wordt gecoördineerd door Creatief Schrijven vzw i.s.m. de bibliotheken en De Standaard naar een idee van de bibliotheek van Mechelen.
Vorig jaar was dit een topavond in onze bib: we moesten de inschrijvingen vervroegd afsluiten aan 40 deelnemers.

Info en inschrijven
bibliotheek – 02 252 59 08
bibliotheek@steenokkerzeel.be
Deelname is gratis, maar je moet je wel inschrijven voor 1 december 2019.
Het aantal plaatsen is beperkt tot 40.
Gepubliceerd op ma 21 okt 2019