Gemeente Steenokkerzeel

Noodoproep voor beschermend materiaal voor het medisch personeel van spoed Vilvoorde

Ondanks de leveringen van mondmaskers via de overheid is er toch nog een groot tekort aan ander beschermend materiaal zoals handschoenen en beschermende pakken. Ook in het ziekenhuis van Vilvoorde dreigen ze zonder te vallen. Goede bescherming is cruciaal. Help jij mee?

Wij willen als gemeente graag ons steentje bijdragen en daarvoor hebben wij ook jullie hulp nodig! Wij richten deze oproep aan iedereen die kan helpen: kleine zelfstandigen, winkels, maar ook particulieren, … alle beetjes helpen!

Gisteren hebben we een eerste ophaling gedaan, én met resultaat! We hebben het verzamelde materiaal gisterenavond aan de spoeddienst van Vilvoorde bezorgd. Het voelt fantastisch om het medisch personeel te ondersteunen en een hart onder de riem te kunnen steken! Wil jij ook graag doneren? Hoe klein de hoeveelheid ook is, alles is meer dan welkom! Gelieve ons te contacteren op het nummer: 0475 37 11 91. Wij komen het materiaal bij jou thuis ophalen en bezorgen dit aan de spoeddienst van Vilvoorde.

Wij willen alvast volgende schenkers van harte bedanken: werkliedenloods, tuin- en boomwerken Jarl en Joren Deheyn, dakwerken Steven Van den Brandt en Jes@bvba bij Veerle en Walter.

Helpen jullie mee deze oproep te verspreiden? Samen sterk!

Gepubliceerd op di 17 mrt 2020