Gemeente Steenokkerzeel

Paaseierenraap

Jaarlijks organiseert de gemeentelijke Jeugddienst in samenwerking met de Jeugdraad een paaseierenraap. Alle kinderen uit de gemeente van 0 tot 18 jaar zijn welkom om paaseieren te zoeken en hopelijk ook te vinden. Wij zorgen ervoor dat alle kinderen met lekkere chocolade naar huis kunnen terugkeren.

De activiteit vindt plaats op het domein van kasteel de Ribaucourt Perk. Inschrijven is verplicht, maar de activiteit is wel gratis. Inschrijven kan via volgende link: tickets activiteiten. Ook aan het onthaal van het gemeentehuis kar er worden ingeschreven. Je neemt best een mandje mee waarin de kinderen hun geraapte eieren kunnen leggen.

In 2019 vond deze activiteit plaats op Paasmaandag, namelijk 22 april. In 2020 kon de activiteit door de coronacrisis niet plaatsvinden. De bestelde chocolade werd geschonken aan het personeel van de scholen, woonzorgcentra, MS-kliniek, politie, ... die moesten blijven doorwerken tijdens de crisis. Ook in 2021 zal de activiteit wellicht door de coronamaatregelen niet kunnen plaatsvinden.