Gemeente Steenokkerzeel

Paradise City op 26, 27 en 28 juni 2020 met extra voordelen voor inwoners

Op 26, 27 en 28 juni is Steenokkerzeel opnieuw het mooie decor van Paradise City Festival, het groenste festival van het land. Paradise City zou niet hetzelfde zijn zonder jullie talrijke opkomst. Vooral op vrijdag willen ze er een heus buurtfeest van maken, met extra voordelen voor alle inwoners.

Zoals vorig jaar wordt vrijdag een volwaardige festivaldag: de deuren gaan open om 14u, er zijn 4 stages met grote namen die ze binnenkort gaan aankondigen.

Welk voordeel krijgen jullie dit jaar?

Als inwoner van Steenokkerzeel krijgen jullie 40 euro terug als consumptiebedrag op jullie vrijdag ticket via het elektronische bandje. KOOP JE EEN COMBITICKET OF HOLIDAYTICKET? Dan zetten we 45 euro terug op je bandje.

Hoe kan je deze korting krijgen?

Via de website www.paradisecity.be kan je een ticket kopen voor vrijdag of meerdere dagen. Kom naar de ingang op vrijdag 26 juni met je identiteitskaart zodat we kunnen valideren dat je in postcode 1820 woont. Daarna zetten wij 40 euro (enkel vrijdagticket) of 45 euro (combi- of holidayticket) op je elektronische polsbandje om te spenderen op het festival aan eten of drank. Let op: na vrijdag kan je geen korting meer krijgen. De organisatoren kijken ernaar uit om jullie allemaal te mogen verwelkomen op het festival.

Gepubliceerd op di 11 feb 2020