Gemeente Steenokkerzeel

Provinciale groepsaankopen helpen energie besparen

Onze woningen kunnen heel wat energiezuiniger. Met de provinciale groepsaankopen geven de provincie Vlaams-Brabant, IGO, PajoPower, 3WPlus, de Kringwinkel Hageland en de gemeenten je graag een duwtje in de rug.
Al zo’n 1000 gezinnen¬† voerden energetische renovaties uit via de groepsaankopen. Je kan als inwoner van Vlaams-Brabant intekenen op een groepsaankoop voor zonnepanelen, dak- of muurisolatie of isolerende ramen. Grijp dus de kans om je woning nog beter te isoleren en je wooncomfort te laten stijgen.

Wat maakt de provinciale groepsaankopen zo uniek?
3Wplus in samenwerking met het Provinciaal Steunpunt Duurzaam Bouwen, selecteerden voor onze gemeente lokale aannemers en installateurs. Een kwalitatieve uitvoering, een correcte prijs en een stipte opvolging staan centraal.  Kiezen voor de provinciale groepsaankopen is drie keer winnen. Niet alleen stoot je minder CO2 uit en bespaar je op je energiefactuur, je helpt ook onze lokale economie bloeien.

Interesse?
Ben je overtuigd van de groepsaankopen? Schrijf je dan snel in en maak vrijblijvend een afspraak met de aannemers.

Meer info en intekenen: www.vlaamsbrabant.be/groepsaankopen

Gratis infoavond
Heb je nog vragen of wil je nog meer informatie?

Kom vrijblijvend naar de infosessie in onze gemeente.  Je krijgt er meer info over de aanpak, mogelijke premies en leningen en je kan er kennismaken met de geselecteerde aannemer.

De infoavond vindt plaats op woensdagavond 13 maart 2019 om 20u in GC De Corren (Van Frachenlaan 24, 1820 Steenokkerzeel).
Gepubliceerd op do 28 feb 2019