Gemeente Steenokkerzeel

Red je borsten met je benen! Doe mee aan "De Roze Mars" in mei.

Doe jij graag lange wandelingen in de natuur? Probeer jij dagelijks je 10.000 stappen te bereiken? Wil je graag op deze manier een goed doel steunen? Dan is "De Roze Mars" een heel leuk initiatief voor jou!

VZW Pink Ribbon organiseert tijdens de maand mei De Roze Mars. Dat is van 1 tot en met 31 mei streven naar 10.000 stappen per dag voor het goede doel!

Met elke stap steek je een hart onder de riem van de 100.000 Belgische vrouwen die op dit moment vechten tegen borstkanker. Met de nieuwe campagne "Red je borsten met je benen!" maakt Pink Ribbon duidelijk hoe belangrijk preventie is.

 

Waarom deelnemen aan De Roze Mars?

Dit is geen typisch wandelevenement dat op één dag plaatsvindt, maar een engagement dat je als individu of als team een hele maand aangaat.

Door deel te nemen aan De Roze Mars werk je niet alleen aan je eigen gezondheid, maar steun je ook het goede doel.

Dankzij jouw inschrijving kan Pink Ribbon projecten in het kader van preventie en opsporing van de ziekte en psychosociale steun aan (ex)-patiënten opzetten.

Nog een leuk weetje: Ella Leyers zal als ambassadrice van deze editie voor extra motivatie zorgen!

Hoe inschrijven?

Tijdens de maand mei blijft het mogelijk om in te schrijven!

Je kan individueel of in team deelnemen aan De Roze Mars. Je betaalt daarvoor een bijdrage van €10. Groepen en bedrijven met 5 of meer leden betalen €8 per deelnemer.

Van zodra de inschrijving rond is, krijg je toegang tot het online-platform van De Roze Mars. Op het platform kan je jouw aantal stappen manueel ingeven of via een verbinding met je stappenteller/ smartphone.

Pink Ribbon verzamelt alle stappen en jij ziet de voortgang van het aantal kilometers, het stijgende aantal deelnemers, je eigen ranking of die van je team en nog veel meer.

Ben je helemaal overtuigd en wil je meedoen? IK WIL GRAAG INSCHRIJVEN!

Gepubliceerd op vr 30 apr 2021