Gemeente Steenokkerzeel

Seniorensportdag

Jaarlijks organiseert de Sportregio de 'Senorensportdag' in Blankenberge. Samen met een grote groep 55+ers gaan zij op donderdag of vrijdag naar Blankenberge om aan sport te doen. Er is een ruim aanbod aan sporten waar de deelnemers uit kunnen kiezen: wandelen, fietsen, petanque, minigolf, ...

Inschrijven kan aan het onthaal van het gemeentehuis of via het ondertsaande formulier. De deelnameprijs bedraagt 20 euro voor een dag. De betaling gebeurt in het gemeentehuis aan het onthaal bij inschrijving. Wanneer het inschrijvingsformulier wordt doorgemaild, zal de betaling via overschrijving gebeuren vooraleer de inschrijving bevestigd kan worden. Inbegrepen in de prijs is:

  • het busvervoer,
  • de deelname aan de sporten,
  • 's middags een broodje met soep,
  • verzekering.

In 2021 vindt deze activiteit plaats op 30 september en 1 oktober. We vertrekken vroeg in de ochtend en vertrekken om 17u stipt in Blankenberge terug naar Sporthal Hertblock. Het vertrek uur zal nog worden gecommuniceerd. Er zijn telkens 50 plaatsen. Na inschrijving zal je een bevestigingsmail ontvangen met een overzicht van de nodige info.

Via onderstaande link kan je het inschrijvingsformulier terugvinden.