Gemeente Steenokkerzeel

Sportkampen

Naar jaarlijkse gewoonte richt het gemeentebestuur, in samenwerking met de sportraad, sportkampen in tijdens de schoolvakanties.

Voor kinderen van 7 tot 12 jaar wordt een sportinitiatie georganiseerd in de volgende sporttakken: turnen, volleybal, basketbal, vechtsporten, atletiek, ...
Er vindt een omnisportkamp plaats in de zomervakantie.

Voor jongeren van 10 tot 16 jaar wordt een extern kamp ingericht in het Bloso domein te Hofstade. Daar worden sporten als kajak, mountainbike, boogschieten, klimmen, beachgames en vechtsporten beoefend. De kampen vinden plaats tijdens de paas- en zomervakantie.
De gemeente staat in voor het busvervoer.

Monitor op de sportkampen

Ben je sportief aangelegd en ga je graag met kinderen om? Verdien je graag een centje bij tijdens de schoolvakanties? Dan kan je je kandidaat stellen om als monitor te werken tijdens onze sportkampen.

Vul bijgevoegd formulier in het digitaal loket in, de sportdienst zal met jou verder contact opnemen. Bij vragen kan je hen contacteren.

Ook op het gemeentelijk speelplein zijn we steeds op zoek naar animatoren. Meer info hierover vind je terug op volgende webpagina: https://www.steenokkerzeel.be/animator-op-het-speelplein.

Meer info

Meer info over deze sportkampen en het volledige vakantieaanbod vind je in de bijgevoegde folder.