Gemeente Steenokkerzeel

Steengoedbon

Ook nog op zoek naar een leuk idee voor al je cadeaus? Dan is het tijd voor iets anders, iets handigs: de Steengoedbon! Hiermee geef je honderden nuttige cadeautjes in één bon. Wie het krijgt, hoeft alleen maar te kiezen. Wie het geeft, steunt hiermee onze lokale handelaars.

Koop hier je Steengoedbon

Ontdek hier alle deelnemende handelaars

Het ideale bedrijfsgeschenk!

Ben je als werkgever op zoek naar een leuk, origineel en nuttig cadeau voor je werknemers? Zoek niet verder! Je kan de Steengoedbonnen ook als bedrijf in bulk aankopen (het aantal en bedrag bepaal je zelf), om ze te kunnen schenken als waardering voor al het harde werk. 

Bestel Steengoedbonnen als bedrijf

Steengoeddbonnen innen?

Ben je een lokale handelaar en wil je ook deel uitmaken van het Steengoedbonnen-netwerk? Aarzel dan niet en registreer je nu als handelaar. Na registratie kunnen klanten ook bij jullie terecht met een Steengoedbon. 

Registreer je als handelaar

Hoe werkt de Steengoedbon?

 1. Je koopt een cadeaubon in de webshop en ontvangt een QR-code per email. Zo is deze bon beschikbaar op je smartphone, maar je kan de email ook afprinten en meenemen naar de winkel. 
 2. Je gaat naar een deelnemende handelaar. Bij het afrekenen, kan je je bon laten inscannen aan de kassa.
 3. Het bedrag van je aankopen wordt zo van je tegoedbon afgetrokken. De restwaarde van je Steengoedbon kan je bij een volgende aankoop (bij dezelfde of andere ondernemer) gebruiken.
 4. Je kan kiezen uit bonnen ter waarde van €10, €25 of €50.
 5. Ze blijven 1 jaar geldig.

Waarom deelnemen als handelaar?

 • Dit is een actie waarmee we het 'lokaal kopen' willen stimuleren. We zullen dan ook de nodige aandacht aan deze actie besteden en uitgebreid promo voeren.
 • De bonnen kunnen enkel bij jou besteed worden, als je geregistreerd bent als deelnemene handelaar. 
 • Er zijn geen transactie- of abonnementskosten voor de deelnemende ondernemer. De gemeente neemt alle kosten op zich.
 • Er is een korte implementatietijd, waardoor het bedrag snel op jullie rekening zal staan.
 • Het is veilig, want het betreft een fraudebestendige bon door middel van blockchaintechnologie.
 • Het enige wat jullie hoeven te doen, is jullie registeren via deze link. Zodra er een klant naar jullie komt, surf je naar de website en met je login scan je de QR-code op de bon of smartphone van de klant.  

Voor wie