Gemeente Steenokkerzeel

Kom naar Steenokkerzeel Zingt op zaterdag 13 juli 2024

Op zaterdag 13 juli 2024 komen we weer met z'n allen samen op de Fuérisonplaats voor een nieuwe editie van Steenokkerzeel Zingt. We beloven jullie heel wat sfeer en gezelligheid, Vlaamse klassiekers en onzuivere noten. Maar ach, dat trekken we ons niet aan! Klaar voor een stevig feestje?

Jaarlijks organiseert de gemeente Steenokkerzeel, in samenwerking met de Cultuurraad, 'Steenokkerzeel Zingt', de ideale gelegenheid voor al onze inwoners om een goed feestje te bouwen! 'Steenokkerzeel Zingt' is een editie van 'Vlaanderen Zingt' in onze eigen, bruisende gemeente. De activiteit vindt plaats op de Fuérisonplaats in Steenokkerzeel, op een zaterdag rond 11 juli.

Het programma start om 16u30 met enkele leuke activiteiten voor de kinderen uit onze gemeente: een schminkstand, springkastelen, ...

Vanaf 19u00 verwelkomen we net als verleden jaar Club Kamiel. Het verhaal doet de ronde dat Club Kamiel uitgegroeid is tot een wereldberoemde band die vooral grote tournées doet in verre landen. Maar nu is de tijd rijp om ook België te overspoelen. Want zoals bij zovele groepen moet je het eerst maken in het buitenland voor je erkenning krijgt onder de kerktoren. Daarom speelt Club Kamiel enkel Nederlandstalige nummers in vlotte medleys die iedereen kan meezingen en waarop gedanst kan worden.

Om 20u00 begint het avondprogramma waarbij je uit volle borst kan meezingen met oudere en nieuwe liedjes die iedereen kent. En zingen doe je hier niet alleen, want heel Steenokkerzeel zingt mee! Afsluiten doen we jaarlijks met een Nederlandstalige fuif in Jeugdhuis Echo.

Zing jij graag mee op het podium tijdens 'Steenokkerzeel Zingt'? Neem dan contact op met de onze diensten via evenementen@steenokkerzeel.be of 02 254 19 70, zij geven je graag meer informatie.

Gepubliceerd op di 11 jun 2024