Gemeente Steenokkerzeel

Steenokkerzeel Zingt

Dit jaar mogen we weer met z'n allen samenkomen op de Fuérisonplaats in hartje Steenokkerzeel. 'Steenokkerzeel Zingt' vindt plaats op zaterdag 9 juli 2022. Wij nodigen jullie van harte uit voor een avond vol sfeer en gezelligheid!

Jaarlijks organiseert de Cultuurdienst, in samenwerking met de Cultuurraad, 'Steenokkerzeel Zingt', de ideale gelegenheid voor al onze inwoners om een goed feestje te bouwen! 'Steenokkerzeel Zingt' is een editie van 'Vlaanderen Zingt' in onze eigen, bruisende gemeente. De activiteit vindt plaats op de Fuérisonplaats in Steenokkerzeel, op een zaterdag rond 11 juli.

Het programma start om 16u30 met enkele leuke activiteiten voor de kinderen uit onze gemeente: een schminkstand, springkastelen, ...

Om 19u verwelkomen wij voor de eerste maal 'De Meezingers'. Hier zullen Lennart Lemmens, Peter Bulckaen, Donaat Deriemaeker en Stef Poelmans het beste van zichzelf geven op het podium.

Om 20u begint het avondprogramma waarbij je uit volle borst kan meezingen met oudere en nieuwe liedjes die iedereen kent. En zingen doe je hier niet alleen, want heel Steenokkerzeel zingt mee! Afsluiten doen we jaarlijks met een Nederlandstalige fuif in Jeugdhuis Echo.

Zing jij graag mee op het podium tijdens 'Steenokkerzeel Zingt'? Neem dan contact op met de Cultuurdienst via cultuur@steenokkerzeel.be of 02 254 19 70, zij geven je graag meer informatie.