Gemeente Steenokkerzeel

Steenokkerzeel Zingt

Jaarlijks organiseert de Cultuurdienst, in samenwerking met de Cultuurraad, 'Steenokkerzeel Zingt', de ideale gelegenheid voor al onze inwoners om een goed feestje te bouwen! 'Steenokkerzeel Zingt' is een editie van 'Vlaanderen Zingt' in onze eigen, bruisende gemeente. De activiteit vindt plaats op de Fuérisonplaats in Steenokkerzeel, op een zaterdag rond 11 juli.

Het programma start om 16u30 met enkele leuke activiteiten voor de kinderen uit onze gemeente: een schminkstand, springkastelen, ... Om 19u begint het avondprogramma waarbij je uit volle borst kan meezingen met oudere en nieuwe liedjes die iedereen kent. En zingen doe je hier niet alleen, want heel Steenokkerzeel zingt mee! Afsluiten doen we jaarlijks met een Nederlandstalige fuif in Jeugdhuis Echo.

Zing jij graag mee op het podium tijdens 'Steenokkerzeel Zingt'? Neem dan contact op met de Cultuurdienst, zij geven je graag meer informatie.

In 2021 gooien we het over andere boeg. Aangezien dit evenement nog steeds coronaproof dient te verlopen zorgen we voor een alternatieve versie met straatanimatie. Vlij je op zondag 11 juli tussen 14u en 20u neer op één van de terrassen in onze dorpscentra en geniet van de voorbijtrekkende animatie.