Gemeente Steenokkerzeel

Stem voor Steenokkerzeel als 'Fietsgemeente 2020'

Op 20 september start de verkiezing van de 'Fietsgemeente/-stad 2020'. Het grote publiek kiest de winnaar via een enquête die je kan invullen tot 31 oktober 2019. We rekenen op jullie stem!

In Steenokkerzeel hebben we de laatste jaren al veel geïnvesteerd in de verbetering van de fietsinfrastructuur. We strijden dan ook graag mee naar de titel 'Fietsgemeente 2020'. De winnaar gaat naar huis met een cheque van 50.000 euro, een financiële steun die we zeker kunnen gebruiken om de fietsbeleving in onze gemeente nóg aangenamer te maken.

Wie buiten de prijzen valt, hoeft niet te treuren. Elke gemeente ontvangt een Fietsrapport, ingevuld door de fietsers van hun gemeente. Dat geeft een goede indicatie over hoe het fietsbeleid nog verbeterd kan worden.

Helpen jullie mee om de titel te veroveren? Stem dan vóór 31 oktober 2019 op http://www.fietsgemeente.be! De winnaar wordt uitgeroepen op het Fietscongres dat plaatsvindt op 26 mei 2020.

Stemmen maar!

De verkiezing is een initiatief van de Vlaamse Stichting Verkeerskunde (VSV) in samenwerking met de Fietsersbond en Het Nieuwsblad.

Gepubliceerd op ma 16 sep 2019