Gemeente Steenokkerzeel

Theaterzaal

De grote zaal heeft een oppervlakte van 250m² en heeft een capaciteit tot max. 300 personen. Bij de grote zaal hoort ook een podium van 100m² groot en een uitschuifbare tribune (208 plaatsen). Deze zaal is dus geschikt voor alle soorten activiteiten, van eetdagen tot toneelvoorstellingen.

De zaal is voorzien van tafels, stoelen, porselein, bestek, … voor 300 personen. In het sanitair gedeelte vind je 4 damestoiletten, 2 herentoiletten, 5 urinoirs en 2 toiletten voor personen met een beperking terug. Er is ook een tapbar voor bediening in de grote zaal aanwezig. Deze beschikt over een volledig ingerichte toog met 3 tapkranen, 7 frigo’s en een dubbele spoelbak. Naast deze bar is ook nog een bergplaats met 2 mobiele frigo’s en een drankvoorraad.

Het podium is voorzien van 7 automatische lichttreks en een frontgordijn met bediening. Links naast het podium is een grote bergruimte met los- en laadkaai. Hier kan eventueel materiaal geladen en gelost worden. Indien je meer specificaties over de aanwezige elektriciteits-, geluids- en lichtinstallatie wenst, neem dan contact op met cultuur@steenokkerzeel.be. Onder het podium is een artiestenloge aanwezig.

De grote zaal reserveren impliceert de aanwezigheid van een toezichter die controle uitoefent op de naleving van het reglement en op het correct gebruik van de infrastructuur. Hij/zij is je aanspreekpunt en maakt je wegwijs inzake infrastructuur, faciliteiten en technische details. De toezichter bezorgt je desgewenst een micro en achtergrondmuziek.

Voor verder gebruik van geluid en licht dien je zelf voor een geattesteerd technieker te zorgen. De toezichter opent en sluit de zalen.

Deze dienst zit inbegrepen bij de prijs.

Na het evenement dient de grote zaal en alle andere gebruikte ruimtes proper achtergelaten te worden. Er zal achteraf nog een poetsploeg de vloer kuisen. Dit zit inbegrepen in de prijs

Bij het huren van de grote zaal zit de foyer, cafetaria en keuken automatisch inbegrepen. Voor het reglement en de prijzen kan je hier terecht.