Gemeente Steenokkerzeel

Tickets: culturele voorstellingen en ééndagsactiviteiten

Via deze pagina kan je e-tickets bestellen voor culturele voorstellingen en ééndagsactiviteiten. Indien je wil, kan je hier een login aanmaken om in de toekomst vlotter te boeken, maar dit is niet verplicht. Het enige wat je nodig hebt is een kredietkaart (visa, mastercard, american express,...) of een gewone bankkaart en toegang tot online banking via bancontact of jouw bank. Wanneer je de activiteit of het evenement betaald hebt, krijg je het online ticket met barcode te zien (het wordt ook nog eens gemaild), dit print je af en deze print geldt als toegangsbewijs.

Directe plaatskeuze voor voorstellingen in GC De Corren. Het systeem stelt je de best beschikbare plaatsen voor, maar je kan online zelf in het zaalplan de nog beschikbare
zitplaats(en) van uw keuze aanduiden.

Cultuurseizoen 2018-2019

Ook voor het cultuurseizoen 2018-2019 hebben we weer heel wat talent en bekende namen weten te strikken! Op het programma in GC De Corren staan The Scabs, Willem Vermandere, William Boeva, Bert Gabriëls, Echt Antwaarps Teater, Brussels Volkstejoêter, Myriam Bronzwaar, Tina Maerevoet en Els Beatse, Duo Formidable, Operettegezelschap Aquila, Farce Cancan en Spoor 6.

1. Komee pakket

Dit is een soort 'mini abonnement' waarbij je minimaal 3 voorstellingen uit ons podiumaanbod koopt per persoon en hierbij van een korting van 15% kan genieten. Opgelet: vergeet zeker niet het aantal deelnemers aan te duiden.

Koop hier je Komee-pakket2. Losse tickets

Tot een dag voor de voorstelling kan je tickets kopen aan voorverkoopprijs.
Groepstarief* Iedereen die een voorstelling wil bijwonen als groepsactiviteit, krijgt ongeveer 15% korting op de vvk-prijs bij aankoop van minimaal 5 kaarten voor dezelfde voorstelling.
Jongerentarief* Jongeren die op de dag van de voorstelling geen 26 jaar zijn krijgen 20% korting op de vvk-prijs bij de meeste voorstellingen.

*Kortingen zijn enkel geldig bij voorverkoop. De dag zelf betaalt iedereen het kassatarief.

Koop hier je losse tickets 

 

Ontdek het volledige cultuuraanbod in onze Komee brochure (zie download onderaan de pagina). Zowel het aanbod van GC De Corren, GC 't Kwadrant als dat van GC De Linde kan je hierin terugvinden. In augustus valt dan de papieren versie in je brievenbus.

Herroepingsrecht: Tickets voor de speelpleinwerking, sportkampen, culturele voorstellingen,... worden nooit terugbetaald of omgeruild. Er wordt uitsluitend een terugbetaling voorzien voor het speelplein en de sportkampen, en dit op vertoon van een doktersattest.