Gemeente Steenokkerzeel

Tickets: culturele voorstellingen en ééndagsactiviteiten

Via deze pagina kan je e-tickets bestellen voor culturele voorstellingen en ééndagsactiviteiten. Indien je wil, kan je hier een login aanmaken om in de toekomst vlotter te boeken, maar dit is niet verplicht. Het enige wat je nodig hebt is een kredietkaart (visa, mastercard, american express,...) of een gewone bankkaart en toegang tot online banking via bancontact of jouw bank. Wanneer je de activiteit of het evenement betaald hebt, krijg je het online ticket met barcode te zien (het wordt ook nog eens gemaild), dit print je af en deze print geldt als toegangsbewijs.

Cultuurseizoen 2019-2020

Bekende namen vinden ook volgend cultuurseizoen weer de weg naar het podium van GC De Corren! Op het programma staan onder andere Jens Dendoncker, Jan De Wilde, Marleen Merckx en Annemarie Picard, het Echt Antwaarps Teater, Scala, Michel Wuyts en Raymond van het Groenewoud.

Ook dit seizoen slaan we weer de handen in elkaar met GC 't Kwadrant (Machelen) en GC De Linde (Haren). De tickets voor hun voorstellingen kan je dus ook bij ons aankopen en visa versa. Hieronder staat het aanbod van alledrie de zalen. Let dus goed op voordat je boekt dat je goed nakijkt welke voorstelling in welke zaal wordt gespeeld (deze kan je makkelijk checken in de brochure onderaan de pagina).

1. Losse tickets

Tot een dag voor de voorstelling kan je tickets kopen aan voorverkoopprijs.
Groepstarief* Iedereen die een voorstelling wil bijwonen als groepsactiviteit, krijgt ongeveer 15% korting op de vvk-prijs bij aankoop van minimaal 5 kaarten voor dezelfde voorstelling.
Jongerentarief* Jongeren die op de dag van de voorstelling geen 26 jaar zijn krijgen 20% korting op de vvk-prijs bij de meeste voorstellingen.

*Kortingen zijn enkel geldig bij voorverkoop. De dag zelf betaalt iedereen het kassatarief. Kortingen zijn niet cumuleerbaar en worden afgerond.

De losse tickets worden hier verkocht vanaf maandag 24 juni 2019 om 9 uur of aan de balie van het gemeentehuis (Orchideeënlaan 17, 1820 Steenokkerzeel). 

Ontdek onderaan deze pagina het volledige cultuuraanbod in onze Komee brochure. Zowel het aanbod van GC De Corren, GC 't Kwadrant als dat van GC De Linde kan je hierin terugvinden. In augustus valt dan de papieren versie in je brievenbus.

Herroepingsrecht: Tickets voor de speelpleinwerking, sportkampen, culturele voorstellingen,... worden nooit terugbetaald of omgeruild. Er wordt uitsluitend een terugbetaling voorzien voor het speelplein en de sportkampen, en dit op vertoon van een doktersattest.