Gemeente Steenokkerzeel

Vaccinatie start weer op in VC Kampenhout-Sas

Corona lijkt misschien van de baan, maar niets is minder waar. De herfst- en wintermaanden zijn stilaan in aantocht en die brengen traditioneel heropflakkeringen met zich mee. Bescherm jezelf daarom met een herhalingsvaccin. Je kan vanaf vrijdag 16 september 2022 terecht in VC Kampenhout-Sas.

Na een kort zomerverblijf elders, verhuist de vaccinatie weer naar de vertrouwde omgeving van VC Kampenhout-Sas. Voor je prik zal je – in tegenstelling tot eerder – niet langer via de hoofdingang (recht tegenover de rotonde) passeren, maar wel via het achterste gedeelte van het gebouw, aan de kant van de Bosstraat. Voorts zijn er geen grote veranderingen, waardoor een bezoek vertrouwd zal aanvoelen.

In september komen eerst de prioriteitsgroepen aan de beurt. Het gaat concreet om zorgverleners, 65-plussers en immuungecompromitteerde personen vanaf 12 jaar. Vanaf oktober volgt de rest van de inwoners. In VC Kampenhout-Sas zullen zij de aangepaste vaccins van Pfizer toegediend krijgen, die zowel tegen het originele virus als tegen de nieuwe omikronvariant bescherming bieden.

Iedereen zal opnieuw een uitnodiging ontvangen per post en e-mail (indien gekend). Het is belangrijk om je toegewezen afspraak te bevestigen, het liefst digitaal, anders via het callcenter op het nummer 078 48 65 78. Bij eventuele vragen kan je ook steeds mailen naar vaccinatie@elzbravio.be.

Meer info over de (herfst)vaccinatie is beschikbaar op www.laatjevaccineren.be.

Gepubliceerd op vr 02 sep 2022