Gemeente Steenokkerzeel

Vaccinatiecentrum voor Steenokkerzeel aan veilingsite Kampenhout-Sas

Gisterenavond is beslist dat de inwoners van 1820 die zich willen laten vaccineren, dat kunnen doen in het vaccinatiecentrum dat gebouwd zal worden op de veilingsite aan Kampenhout-Sas. Dit is een organisatie op grote schaal met meerdere gemeentes en de veilingsite is hierbij de beste keuze.

Deze locatie is makkelijk bereikbaar via auto, fiets of openbaar vervoer en heeft een grote parking. De ruimte is daarnaast groot genoeg om alles op een veilige manier te laten verlopen.

Voorlopig hebben wij nog geen informatie over wie zich wanneer zal moeten laten vaccineren. Van zodra deze informatie bevestigd is, zullen wij jullie op de hoogte brengen via een speciale vaccinatiefolder die jullie in de brievenbus zullen krijgen. Het heeft voorlopig dus weinig zin om de gemeente te contacteren met eventuele vragen over de vaccinatiestrategie voor onze gemeente.

Wél raden we iedereen aan om voor vaccinatie te gaan. Zo staan we samen nog sterker tegen het virus! Twijfel je nog of ben je nieuwsgierig naar de werking van het vaccin? Bekijk dan zeker onderstaand verhelderend filmpje. 1820 rekent op jou!

Gepubliceerd op wo 13 jan 2021