Gemeente Steenokkerzeel

Van 23 tot 29 november 2020 is het 'Week van de Afvalophaler'!

Zet jij de afvalophalers mee in de schijnwerpers? Toon jouw waardering voor het werk van de afvalophaler door tijdens de 'Week van de Afvalophaler' een rood lint aan je afvalzak of container te binden of een tekening voor het raam te hangen.

Afvalophaler is zonder twijfel het schoonste beroep ter wereld! Dat het ook een van de belangrijkste beroepen ter wereld is, is deze lente nog eens gebleken: toen iedereen thuis moest blijven, stonden onze mannen en vrouwen klaar om jouw afval op te halen en te zorgen voor een gezonde omgeving.

Vind jij ook dat afvalophalers respect verdienen? Dat kan je, naast het rode lintje, ook altijd jouw waardering tonen door je afval correct aan te bieden (meer info daarover op www.houhetnet.be). Daar wil afvalintercommunale Interza jullie trouwens voor bedanken met de boodschap: "Merci Vlaanderen om je afval correct aan te bieden".

Een tip! Om een strik rond je afvalzak of -container te voorzien, hoef je niet naar de winkel te hollen om rood lint te kopen. Duik eens in je kasten op zoek naar rode stof die al lang niet meer gebruikt wordt.

Gepubliceerd op di 10 nov 2020