Gemeente Steenokkerzeel

VC Kampenhout-Sas start met vaccineren!

Op dinsdag 23 februari 2021 is het de grote dag! Om 15 uur worden de eerste vaccins tegen het coronavirus gezet! Op 23, 24 en 25 februari 2021 vaccineren we in totaal 300 personen. Dat is het aantal vaccins dat ons door de overheid ter beschikking werd gesteld.
De zorgmedewerkers zijn, zoals overal in Vlaanderen, als eerste aan de beurt. De vaccinatie gebeurt niet meteen op grote schaal omdat we afhankelijk zijn van de hoeveelheid vaccins die we ontvangen. Er kunnen net zoveel mensen uitgenodigd worden, als dat er vaccins voorhanden zijn.
 
Deze eerste drie dagen zijn een nieuwe ervaring voor iedereen die in het vaccinatiecentrum aan het werk is. Daarom gaan nu alleen vaste medewerkers aan de slag. Door de ervaring die zij tijdens deze drie dagen opbouwen, kunnen de vrijwilligers beter gebriefd en ingezet worden tijdens de komende weken en maanden. Indien je je inschreef als logistiek of medisch vrijwilliger zal er vroeg of wat later beroep gedaan worden op jouw inzet! We weten dat jullie alvast staan te trappelen om te kunnen beginnen. Waarvoor nu al dank! Samen staan we sterk! 💪
Gepubliceerd op di 23 feb 2021