Gemeente Steenokkerzeel

Kwb Melsbroek

Locatie(s)

KWB-Melsbroek is een boeiende vereniging met een waaier aan interessante activiteiten: ontspanning, debatavonden, sport (Volleybal-Badminton-Turnen-Wandelen), uitstappen voor het hele gezin.

We zijn in de kwb ook bezig met wat ons wakker houdt : het opvoeden van kinderen, de stress op het werk, economische crisis en de werkloosheid, de migranten in onze straat, onze eigen gezondheid en die van het leefmilieu, verkeersveiligheid, enzovoort.

In kwb doen we niet of onze neus bloedt, we gaan na wat er echt op het spel staat en wat we kunnen doen in ons dorp.
Door het hoge nationaal ledenaantal vallen er bovendien heel wat ledenvoordelen uit de boom. De organisatie telt zo'n 70.000 leden en een 700-tal lokale afdelingen.

De vereniging wordt gedragen door honderden vrijwilligers die een zeer verscheiden aanbod verzorgen voor mannen, vrouwen en gezinnen.
Onze Kwb-afdeling Melsbroek telt 15 bestuursleden met als voorzitter Wesley Joosten, Secretaris Bart Maes , Penningmeester Bart Van Opstal.

Heb je interesse? Stuur een email naar kwb.melsbroek@gmail.com. Wij bezorgen U een brochure en het activiteitenprogramma van onze afdeling.

Onze KWB afdeling bestaat in 2025 , 80 jaar .