Gemeente Steenokkerzeel

Je vereniging in orde met alle verplichtingen? Wij helpen graag!

De gemeente gaat een samenwerking aan met Vereniginginfo.be, een online infoplatform voor vzw’s en feitelijke verenigingen. Deze organisatie helpt en ondersteunt verenigingen op juridisch, fiscaal en boekhoudkundig vlak. We gaan van start met een interactieve infosessie op maandag 24 juni 2024.

Verenigingen zijn het kloppende hart van Steenokkerzeel en heel belangrijke partners om ons mooie dorp bruisend en levendig te houden.

We beseffen echter dat het de dag van vandaag niet eenvoudig is om een vereniging te runnen, want ook voor jullie zijn er heel wat regeltjes en verplichtingen.

Om jullie hierin te ondersteunen, gaat de gemeente een samenwerking aan met Vereniginginfo.be, een online infoplatform voor vzw’s en feitelijke verenigingen. Deze organisatie helpt en ondersteunt verenigingen op juridisch, fiscaal en boekhoudkundig vlak.

Welk ondersteuningspakket bieden we aan?

  • We gaan van start met een duidelijke en interactieve infosessie op maandag 24 juni 2024 over vzw-regelgeving en verenigingen.
  • Elke vereniging krijgt 1 jaar gratis toegang tot www.vereniginginfo.be. Meer info hierover wordt gegeven op de infosessie.

Wij nodigen jullie dan ook graag uit op de inleidende infosessie, die plaatsvindt op maandag 24 juni 2024 van 19u30 tot 21u30 in de raadzaal van het gemeentehuis.

Er is geen beperking op het aantal deelnemers per vereniging. We vragen wel om je aanwezigheid te bevestigen via onderstaande inschrijvingslink, zodat we een beter zicht hebben op de opkomst.

Schrijf je in

Gepubliceerd op di 28 mei 2024