Gemeente Steenokkerzeel

Verlengd wegens succes: de ZID en 'Het Bankje'!

Heb jij de 4 wandel- en fietsroutes van de ZID (Zomerpoëzie In Ons Dorp) al verkend waarbij je onderweg leuke gedichten van inwoners tegenkomt? Of heb je alle verhalen al ontdekt op de zitbankjes in Perk, Melsbroek of Steenokkerzeel? Goed nieuws! Wegens succes worden beide een maand verlengd!

Ontdek de mooiste gedichten met de ZID (Zomerpoëzie In Ons Dorp)!

Alle teksten en gedichten zijn uit de pen van onze eigen inwoners gevloeid en zijn stuk voor stuk pareltjes! De routes en meer info kan je terugvinden op www.steenokkerzeel.be/ZID of aan het onthaal in het gemeentehuis.

Iedere wandel-of fietstocht begint aan één van de kerken in ons dorp (Humelgem, Melsbroek, Perk en Steenokkerzeel). Op de startborden kan je de nodige info terugvinden.

Nog een extra tip voor een geslaagde dag:
Sluit iedere tocht af met een lekker drankje of hapje bij een lokaal café, taverne of restaurant en steun hiermee ook de lokale handelaar! Zo kan deze zomer alvast niet meer stuk!

Ik wil graag meer weten over de ZID!


Theaterproject 'Het Bankje': luisterverhalen voor jong en oud

Sinds 1 augustus 2020 kan je getuige zijn van de meest intieme, bizarre, aangrijpende verhalen die zich (misschien) hebben afgespeeld op het bankje waar je zit. In elke gemeente (Perk, Steekokkerzeel en Melsbroek) vind je ongeveer 20 verhalen terug. Je scant met je smartphone de QR-code op het bankje en je bent meteen getuige van een origineel gesprek tussen twee mensen. Een echte aanrader!

Ik wil graag meer weten over 'Het Bankje'!

Gepubliceerd op wo 02 sep 2020