Gemeente Steenokkerzeel

Werken Boektsestraat, Moorbosstraat en Mastboomlaan

Vanaf 6 november 2023 start Fluvius in samenwerking met de gemeente met de wegenis- en rioleringswerken in de Boektsestraat, Moorbosstraat en Mastboomlaan te Perk. Het einde van deze werken is voorzien eind 2024.

Wat doet Fluvius?

Fluvius zorgt met de aanleg van nieuwe riolering dat afvalwater en regenwater gescheiden worden aangesloten op de nieuwe riolering of open grachten.

Wat doet de gemeente?

Voor de rioleringswerken van Fluvius wordt de volledige rijbaan opgebroken. De gemeente neemt van deze gelegenheid gebruik om ook de rijweg volledig te vernieuwen en waar nodig te verbreden met de nodige aandacht voor het verbeteren van de verkeersveiligheid. Zo zal de snelheid worden afgeremd door het plaatsen van plantvakken deels in de rijweg én komt er een verkeersplateau.

Het einde van deze werken is voorzien eind 2024.

Info

Op 18 oktober 2023 werd een infovergadering georganiseerd voor de inwoners van deze straten. Hierop werd uitgelegd wat er zal gebeuren, welke planning en fasering de aannemer zal volgen en hoe de afkoppelingen op privéterrein moeten gebeuren.

Je kan de presentatie hieronder bekijken.

De contactgegevens van de verschillende partners staan vermeld in deze presentatie.

Brochures over de afkoppelingswerken zijn te verkrijgen - tijdens de openingsuren - aan het onthaal op het gemeentehuis.

Vragen?

Voor specifieke vragen over de werken kan je na afspraak terecht op de dienst openbare werken of via werken@steenokkerzeel.be of tel. 02 254 19 40.

Sneeuw- en ijzelbestrijding

Omdat verhardingen en lijnvormige elementen van ter plaatse gestort beton gedurende de eerste maanden na plaatsing gevoelig kunnen zijn aan beschadiging bij inwerking van dooizouten kan er mogelijks geen sneeuw- en ijzelbestrijding gebeuren tijdens en na de werken.

Gepubliceerd op wo 25 okt 2023