Gemeente Steenokkerzeel

Werken Gillijnsstraat in maart en april 2023

De gemeente gaat in de maand maart en april 2023 werken uitvoeren in de Gillijnsstraat in Melsbroek. Zo wordt er een voetpad aangelegd in de straat en worden de watergreppels en waterslikkers vernieuwd.

In het gedeelte tussen de woningen nr. 2 en nr. 26c (uitgezonderd 6-6a) en aan de woningen 1 t.e.m. 5 wordt er langs de kant van de woningen een voetpad aangelegd in grijze klinkers van 1,50m breed.

Ook de watergreppels en waterslikkers worden vernieuwd langs beide zijden van de rijweg én de asfaltverharding krijgt een nieuwe toplaag.

Deze werken kaderen in het dossier “onderhoudswerken fase 9”. Ieder jaar worden een paar straten of delen van een straat verfraaid. De Gillijnsstraat werd in dit dossier opgenomen op vraag van inwoners van de straat, het personeel en de patiënten van de MS kliniek die dagelijks langs de Gillijnsstraat wandelen.

Het voetpad moet, na aanleg, goed en veilig kunnen gebruikt worden en dient vrij te blijven van allerlei obstakels en hindernissen.

Er wordt een omleiding voorzien volgens plan.

We hopen alvast te mogen rekenen op jullie begrip bij de uitvoering van de werken, zodat jullie binnenkort gebruik kunnen maken van een degelijk en veilig voetpad.

Gepubliceerd op di 28 feb 2023