Gemeente Steenokkerzeel

Workshop fietsherstel op donderdag 22 september 2022

Tijdens de workshop zal er vooral aandacht besteed worden aan herstellingen die de veiligheid ten goede komen zoals banden, afstellen van de remmen en de verlichting van je fiets. Deelnemers dienen zich op voorhand inschrijven voor een bepaald tijdslot.

Handige vrijwilligers van het Repair Café leren je de kneepjes. Breng gerust je eigen fiets mee. Werkmateriaal is aanwezig. Indien er onderdelen moeten vervangen worden, heb je de keuze om deze al dan niet ter plaatse aan te kopen.

We werken met 5 herstellers en tijdslots van een halfuur. Deelnemers dienen zich op voorhand inschrijven voor een bepaald tijdslot. 1 persoon met een te herstellen fiets per tijdslot.

Staat je fiets tip top in orde, maar wil je toch bijleren? Geen probleem, ook zonder eigen fiets mag je de handen vuil komen maken. Per tijdslot mogen 2 geïnteresseerden zonder fiets aanwezig zijn. Corona is nog niet weg, dus breng een mondmasker mee.

De fietsen die tijdens de workshop niet hersteld geraken, zijn welkom op het maandelijkse Repair Café op de laatste donderdagavond van de maand.

Concrete info:
Datum: donderdag 22 september 2022
Tijd: 19u – 21u30
Locatie: Gemeenteloods Steenokkerzeel (Coenenstraat 23, 1820 Steenokkerzeel)

Meer info: Dienst klimaat- en duurzaamheid – duurzaamheid@steenokkerzeel.be

Inschrijven: www.steenokkerzeel.be/fiets-herstellen-workshop of aan het onthaal in het gemeentehuis

Gepubliceerd op do 01 sep 2022