Gemeente Steenokkerzeel

Anna's Steen - Z van Zokken

Kindervoorstelling, vanaf 5 t.e.m. 9 jaar - Begeleiding verplicht
Met gratis pannenkoek en chocomelk

Zondag 27 april 2025 - 14u00 - €10
GC De Corren: Van Frachenlaan 24, 1820 Steenokkerzeel

Tickets

Z van Zokken is een stoute, grappige, speelse en absurde voorstelling rond de lotgevallen van een koning, een koningin en hun hofhouding.

Over een koning die de baas is (ten minste als de koningin dat goed vindt). Over zoeken en vergeten én maar één wens mogen doen. Over een te strenge politieagent….

Op een subtiele manier wordt in deze voorstelling ons klein menselijke doen en laten op de korrel genomen. Monty Python, Kulderzipken, Mr. Bean zijn nooit ver weg….

Politieagent: Mag ik me even voorstellen, ik ben de politieagent!

Koning: Goedendag…

Politieagent: Ik ga vandaag bij verschillende mensen langs, want het is deze week Kleurpotlodenweek. U hebt dat vast en zeker in de krant gelezen?

Koning: Eu, neen,…

Koningin: Jawel, jawel! … Wat is dat, Kleurpotlodenweek?

Politieagent: Wel, dan let ik extra goed op de kleurpotloden. De éne week let ik er goed op of alle jassen wel aan de kapstok hangen, de andere week of er niet te veel onbeleefde woorden worden gebruikt zoals…

Koning: Poep.

Koningin: Kaka.

Politieagent:…én van die dingen! … En nog een andere week of er geen vieze vuile snottebellen aan de mouwen hangen. Maar deze week is het dus Kleurpotlodenweek, dus wat ik u vragen wil is dit: Kunt u mij uw kleurpotloden laten zien?!...